Værdier i psykoterapi

Vil du blive bedre til at hjælpe dine klienter med at orientere sig værdimæssigt?

I denne 2-dages workshop får du inspiration og konkrete terapeutiske metoder til at arbejde med dine klienters værdiorientering.

Når mennesker søger terapi, er deres fokus som regel et problem eller et symptom, som de ønsker hjælp til at håndtere eller slippe af med. Men når problemet foldes ud, findes ofte samtidig en længsel efter noget værdifuldt, som problemet spænder ben for; eller hos nogle ligefrem en usikkerhed på, hvad der egentlig gør livet værd at leve.

Denne side af problemet har generelt fået meget lidt opmærksomhed i terapi, selv om den kan have stor betydning for klientens udbytte af terapien, ikke mindst på lang sigt.

Denne workshop giver dig en både teoretisk og praktisk indføring i, hvordan du kan arbejde med værdier i terapi uanset din teoretiske referenceramme.

 

Hvad får du med dig?

  • Indsigt i værdiarbejdets relevans samt i hvordan det kan ses i sammenhæng med andre dele af terapien
  • Forståelse for grundlæggende begreber knyttet til værdier i psykoterapi
  • Oplevelsesorienteret introduktion, som giver dig en levende fornemmelse for, hvad det vil sige at arbejde med værdier i terapi
  • Overblik over forskellige måder at arbejde med værdier på
  • Konkrete redskaber til værdiarbejdet, som du kan tage med og bruge med dine klienter
  • Mulighed for at opleve resonans og brugbarhed i forhold til dit eget liv

 

Målgruppe

Kurset henvender sig til psykologer, psykoterapeuter og andre professionelle, der arbejder med samtaler, rådgivning og udvikling.

 

Kursets form

Kurset vil indeholde en blanding af korte teoretiske oplæg, eksempler, demonstrationer samt øvelser i plenum og mindre grupper. Du skal være forberedt på et aktivt kursus med mulighed for at bidrage med dine egne oplevelser og eksempler.

 

Rammer

Kurset holdes i hyggelige lokaler centralt i Lyngby, 10 minutters gang fra Lyngby Station. Der vil blive serveret morgensnacks, frokost samt kaffe, the og eftermiddagskage, som alt sammen er inkluderet i prisen.

 

Undervisere

Julie Munck, cand.psych., aut., specialist i psykoterapi.

Privatpraktiserende psykolog.

Læs mere her

Patrick Renault, cand.psych., aut.

Privatpraktiserende psykolog og underviser i samtaletræning ved KU.

Læs mere her

Det praktiske

Hvor: Resonanshuset, Christian X’s Allé 89, 2800 Kongens Lyngby.
Hvornår: D. 26-27. september 2024, begge dage kl. 9.00-16.00.
Pris: 4900 kr excl. moms.

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig kurset ved at udfylde formularen til højre. Du vil herefter modtage en faktura, og ved betaling af denne er din tilmelding endeligt bekræftet.
Afbestillingsbetingelser: Afmelding kan ske uden beregning frem til 6 uger før kursusstart. Herefter er tilmeldingen bindende.

Sidebar